HELYSÉG: TÍPUS: ÁR: KERES »
KIEMELT
INGATLAN
 • Eladó egy beépítetlen zánkai telek, elhelyezkedése nagyon jó, a Balatontól cca. 500 méteres távolságra van. A közművek mind beköthetők. A helyi HÉSZ szerint a beépítés 30%-ban történhet, az Lf1 jelű körzetbe tartozik. Egy kis engedményt adunk az árból.
 • Zánkán eladó egy nagyméretű telek, a 71-es út és a Balaton között. Minden közmű itt van, beköthető. A közművek közül csak az elektromosság került bekötésre, a többi közmű bekötését (ivóvíz, csatorna, gáz szolgáltatás) a vevőnek kell megoldania. Az ingatlanon egy épület van. Az ingatlan két helyrajzi számon fekszik, mind a kettőnek olyan a mérete, hogy beépíthető. A helyi HÉSZ szerint az Lf1. jelű övezetbe tartozik, a beépíthetőség szerint 30%. Egy nagyon keveset engedünk az árból.
 • Eladó egy fél négyzetkilométer alapterületű parádi erdő, vegyes fával. A 2021 évben elkészül az erdőterv. Erdőtervi lapokon lehet megnézni az itt növő fákat. Több száz köbméter vágásérett erdőrészek is vannak. A fafajták tölgy, kőris, stb.
 • Zánka belterületén eladó egy családi ház, mely a hetvenes években épült. Az ingatlan - egy kis renoválással - nagyon kényelmessé, kellemessé tehető. A fűtése központi fűtés, fafűtéses kazánnal, az összes közmű itt van. Tárolásra, garázs céljára szolgáló melléképület is van. Fő út közelében helyezkedik el, de nem zavaró távolságban. Minden infrastruktúra rendelkezésre áll a közelben, üzletek, orvosi rendelő, iskola, stb. Az ingatlanhoz nagy méretű hátsó kert tartozik. A Balaton, a strand cca. 1,2 km.
 • A Balaton északi partján, Aszófőhöz közel, eladó egy nagy telek, szőlőművelésre a legjánlottabb. A Tihanyi félsziget is látszik, továbbá a Balaton is igen közel van. Egy út is van szinte mellette, elektromosság is könnyen elérhető, hasonlóan mint az ivóvíz. Építés: 5 ha.-tól beépíthető Az árból egy nagyon kicsit enged az eladó.
 • Csak nálam! Monoszló mellett eladó egy külterületi ingatlan, a művelési ága legelő, a HÉSZ értemében Má-2 kategóriának minősül. Egy egész kicsi alkunak van helye
 • Vilonyán eladó egy több helyrajzi számból álló erdő, a teljes területre NATURA 2000-es támogatás jár. Az erdő zöme csertölgyes, de egyéb fafajták is jelen vannak. Az ára fix.
 • Eladó egy Balaton-parti ingatlan, a telek alsó vége a parthoz csatlakozik. A telek közel 40 méter hosszúságban csatlakozik a Balatonhoz. Gáz van, a fűtést az biztosítja. A tetőtér beépíthető. A tulajdonos az árból enged.
 • ÁRESÉS! Zánka Tusakos dűlőben tehermentes belterületi építési telek eladó ( a 71-es út és a Balaton között ). Az ingatlan területe 1942 m2. A lakótelken a hatályos rendezési terv szerint max 30% beépíthető. Közművek a telekhatáron. Tömegközlekedési eszközzel megközelíthető. A Balaton 300 m. Az ingatlan bemutatható: bármikor, az ingatlanközvetítővel egyeztetve.Az ár továbbra is csak irányár, alku tárgyát képezi! Extrák: zöldfelület
 • Badacsonyban eladó egy nagyon szép és kényelmes helyen lévő ház, kiváló kilátással a Badacsony hegyre, a Balatonra. Az 1901 m2-es telken gyümölcsfákat, szőlőt találunk, kiváló megközelítési útja van. Az épület teljes felújításon esett át kívül-belül, két pincével is rendelkezik. Továbá tipusa szerint Soner Duval kondenzkazán+tusolóval is rendelkezik. Elhelyezkedése még azért is a legjobb, mert a távolsága cca.400-500 méter a badacsonyörsi strandtól, szintén nagyon közel vannak a badacsonytomaji üzeletek is, valamint a busz és vasúti megálló is csak 200 méter. A ház akár két bejárattal is megközelíthető, a két, egyenként 85 m2-es szint (nem tetőtér!) külön lépcsővel érhető el, minden szint saját fürdőszobával, Wc-vel bír, saját fúrt ivóvizes kúttal rendelkezik. És emellett még bővíthető is a főépület, a hátsó oldalán 70 m2-es területtel, melyet a pince részre lehet építeni(alappal!) Egy működö képzőművészeti galéria is található benne. Az épületet felújították, um.: - a bejárati ajtókat kicserélték, - a padlásteret leszigetelték, - a volt garázst felújították, ahol majd az eladó fia nyit majd kézműves galériát - tetőt kicserélték, lindab cseréplemezzel látták el. Van benne 2 db tárolóhelység, melyek egyenként 20 m2-ek, továbbá egy 20 m2-es fedett kerti tároló. Tehát a teljesített igéretek: külön bejárat, panoráma, vízközeli fekvés, teljes közmű. Az ingatlant megtekinteni kizárólag a hatályos járványügyi előírásokban előírt szabályok szerint lehetséges. Békés, csendes alkotómunkára alkalmas. Az ár: készpénzzel rendelkező vevőket várunk!
 • Eladó egy mezőgazdasági jellegű, szántó művelési ágú ingatlan Zánka mögött, közel a faluhoz, aszfaltúton megközelíthető. Jelenleg nincs művelve. A Balaton part közel van. Az árból engedünk.
 • Sümeg zártkertjében eladó egy három helyrajzi számot tartalmazó ingatlan. Ivóvíz, villany van. Építeni lehet, kertes zártkerti övezetbe esik, a beépítés mértéke 3%. A három hrsz. összevonása után a beépíthető terület mintegy 54 m2. Az ingatlanon nemes (milotai) dió, illetve elvadult mandulás van.
 • Áresés! Szigliget központjában eladó egy nagyon szép ingatlan, családi háznak vagy nyaralónak is alkalmas. Két lakrészből áll, földszinti és emeleti elhelyezkedéssel. A ház abszolút száraz,kényelmes, udvar, garázs, kis parkosított kert áll rendelkezésre, továbbá az összes közműn kívül a napenergiát is hasznosítják.Jelenleg ketten lakják, az éves rezsiköltség az 500 ezer forintot nem haladja meg. Az állapota jó, mondhatni kitűnő! Az udvarban garázson kívül egyéb helységek is vannak, melyeket különféle célokra lehet hasznosítani, üzleti célra is, akár panzió működtetésére is. A méreténél fogva nagyobb családoknak, több generációnak is kényelmes. A tulajdoni viszonyai rendezettek.
 • Tótvázsonyban eladó egy nagy termőföld együttes, szántó, legelő és egy kevés erdő. Az irányára 2 M Ft/ha. Az árból egy keveset engedünk.
 • Zánkai nyaraló eladó! Zánkán, a 71-es főút alatt eladó egy nyaraló (mely egyébként lakóháznak van minősítve). Az ingatlan-együttes jó állapotú, állandó lakásként is tud funkcionálni. Aszfaltútról nyílik, megközelítése két oldalról is lehetséges. A közművek itt vannak. Az árban egy nagyon kis alku van bekalkulálva.
 • Várpalotához közel, Öskün eladó egy erdő és egy zártkert egy kis présházzal. Két tulajdonosé. A terület NATURA 2000-es, egy kis támogatás is jár utána. Az árat nem magasra tettük, egy picit engedünk.
 • Zánkától nem messze eladó egy dupla lakóházat tartalmazó ingatlan. A régebbi ház kőből épült, a félkész másik lakóház téglából, kőlábazattal. A második lakóház is tartalmazza a közmű vezetékeket. Gyakorlatilag egyben eladó, de az eladó a félkész házat külön is hajlandó értékesíteni.. Az ingatlanegyüttes akár falusi vendéglátásra is alkalmas, az ott lakással együtt. A Balaton part 7-8 km. Alkura van lehetőség.
 • Eladó Isaszeg külterületén, Dány irányában 11.568 m2 területű kivett udvar és szántó, 3%-os beépítési lehetőséggel. A telek körbe bekerített, szép panorámával rendelkezik a Gödöllői dombságra. Ipari áram, 50 m2-es szennyvíztároló tartály, 65 m mély kiváló ivóvíz minőségű fúrt kút található. Az ingatlan aszfalt útról megközelíthető. Lovarda és lakóházak a vonzáskörzetében. Ideális befektetési lehetőség akár Gödöllő, akár Budapest közelsége miatt.
 • Mihályiban, Kapuvártól 12 km-re, Csornától 17 km-re eladó egy mezőgazdasági célú ingatlan komplexum! Valójában óriási múltra visszatekintő szénsav gyár, ami már régóta nem üzemel.A terület 16000 nm-n fekszik és felépítmények sorozata áll rajta.Jó része felújításra szorul, azonban a jelenlegi tulajdonos kisebb csodát hozott létre. Most egy teljesen felújított építményben vegyesbolt működik, olyan haszonnal, ami egy négytagú család létfenntartását biztosítja, azonban ez még csak a kezdet, ugyanis a másik ingatlan magában foglal egy dohány boltot, kocsmát, hatalmas vendég-fogadó termet, ahol akár esküvő lebonyolítására is alkalmas lehetőséget biztosít és fent az emeleten 80%-ban elkészült lakást, vagy vendégházat, ami szintén jó állapotnak örvend. A nagy terem jelenleg konferencia asztalt, biliárd, illetve csocsót tartalmaz. Továbbá egy kétszintes épület alkalmas akár 6-8 lakás kialakítására.A telken megtalálható ingatlanok a következők: irodaház, öltözők, ipari létesítmények stb. Természetesen minden közmű megtalálható az éppen használt ingatlanokban.Teljesen felújított, hivatalos külön trafóházzal rendelkezik ez a komplexum!A terület hátsó részén elkerítve, egy 11 tagú lovakból álló ménes él.Az ár minimálisan alku képes!Csere, illetve balatoni nyaraló beszámítása szóba jöhet.Természetesen az ár tartalmazza a vegyesbolt áru készletét.Kérem, csak fantáziát látó, vállalkozó szellemű komoly érdeklődők jelentkezését várom, ha felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal!
 • Kecskeméten fantasztikusan szép és kényelmes lakóház együttes (kastélynak is nevezhetjük!) nagy úszómedencével, szaunával, szoláriummal, konditeremmel fallabda, tenisz és falmászó pályával eladó. Az épületek állapota majdnem új, a mai kor követelményeinek megfelelő. Az épület-együttes (kastélyok) két lakóépületet jelent, a feszített víztükrű úszómedence két oldalán állnak. Az egyik épület 6 szobás 512,5 m2-es, a másik épület 4 szobás 435,8 m2 + nappalik. Az épületek alatt mélygarázsok vannak. Az ingatlan csendes kertvárosi övezetben helyezkedik el.

Eladó szántó/rét, Aszófő, 15.0 MFt, 11170 m2

További képek:

Azonosító: VESMA326
Ajánlat: eladó
Típus: szántó/rét
Vételár: 15 000 000 Ft
Alapterület: 11170 m2
Ingatlan állapota:
A Balaton északi partján, Aszófőhöz közel, eladó egy nagy telek, szőlőművelésre a legjánlottabb. A Tihanyi félsziget is látszik, továbbá a Balaton is igen közel van.
Egy út is van szinte mellette, elektromosság is könnyen elérhető, hasonlóan mint az ivóvíz.
Építés: 5 ha.-tól beépíthető
Az árból egy nagyon kicsit enged az eladó.

Kapcsolat
dr. Máté András
Veszprém megye és környéke
jogazdaingatlan@gmail.com
+36702210304

ELKÜLD

 

copyright 2013-2021 jogazdaingatlan.hu | created by Webfaktor