HELYSÉG: TÍPUS: ÁR: KERES »
KIEMELT
INGATLAN
 • Soprontól 9 km-re, Ausztriától 15.5 km-re, Fertőrákoson eladó egy Családi plusz apartman ház. A központi helyen lévő azonban nyugodt ingatlan 2 db 2 szobás, 5 ágyas illetve, 2 db 1 szobás apartman 3 ággyal és 1 db 2 ágyas szoba található. Szobák és apartmanok az emeleten várják a pihenni vágyókat, a földszinten reggeliztető és bár, továbbá egy 13.39 nm-s fodrászüzlet került kialakításra. Az ingatlan fűtését tekintve gáz központi és vegyes tüzelés variálható. 2 db villanybojler illetve vízlágyító került beépítésre. 1984 - ben épült és kb. 15 évvel később lett kialakítva a hátsó apartman rész. Az udvar felé haladva 7 db térköves, és egy fedett dupla kocsi beálló fogad bennünket. Közel 30 nm -s garázs is felépítésre került. Hátrébb pedig parkosított udvar, sütödével és végezetül 500 nm -n kordonos szőlő, ami Otelló és Zweigelt borok kitermelésére ad lehetőséget, hiszen a gépesítés és a ház alatt kialakított mészkőből vájt boros pince segít nekünk a bor készítésében. Kiváló üzleti lehetőség !Családi vállalkozások illetve minden vállalkozó szellemű emberek érdeklődését várom ! Hívjon bizalommal !
 • Balatonakarattyán, a Gáspár telepen eladó egy lapos tetős kis nyaraló 30.5 m2-es lakótérrel, egy nappalival, két hálófülkével, főzőfülkével, fürdőszobával, 11 m2-es terasszal és a terasz alatt pincével. Erős alapokkal rendelkezik, melyek lehetővé teszik akár még egy szint ráépítését is. Csendes környék. A kert, az udvar nagyon szép, gyermekeknek kis játszótér is kialakítható. Több gyümölcsfa, bokor, szőlő színesíti a telket. A gáz kivételével az összes közmű be van kötve. Az M7-től a távolsága csak 2-3 kilométer. A strand 15 perc sétával elérhető. Egy pici alkunak van helye.
 • Badacsonytördemicen, a Római úton eladó egy belterületi nagy telek, szép termő szőlővel. Közművek az út mellett (ivóvíz, csatorna, vezetékes gáz), az elektromosság bevezetve az ingatlanra. Alku lehetséges.
 • Badacsonytördemicen, a Római úton eladó egy belterületi nagy telek, szép termő szőlővel és egy belterületi lakóházzal, pince, présházzal. Közművek az út mellett (ivóvíz, csatorna, vezetékes gáz), az elektromosság bevezetve az ingatlanra. Alku lehetséges.
 • Vilonyán eladó egy több helyrajzi számból álló erdő, a teljes területre NATURA 2000-es támogatás jár. Az erdő zöme csertölgyes, de egyéb fafajták is jelen vannak. Az ára fix.
 • Zánkán eladó egy iskola tulajdonában álló nyaraló, a település zöldövezeti részén. Az összes közmű itt van, pihenésre alkalmas, tulajdonképpen a szabadidő eltöltésére kiválóan szolgál. A szobák (4 db) az emeleten vannak, mindegyikhez csatlakozik egy fürdő-wc és egy kis erkély. A földszinten egy 40 m2-es hall és étkező áll a vendégek használatára, a földszinten és az emeleten 50 m2-es teraszt alakítottak ki. A garázs 2 autót is befogadó méretben épült (40,6 m2). A helységek parkettások úm. az étkező is. Az egész kiválóan bekerített, térkővel ellátott. Egy kis alkunak van helye.
 • Balatonakaliban eladó egy nagyméretű pince-présház megjelölésű ingatlan, nagy telken, melyen szőlő és gyükölcsfák vannak. Szőlő: szürkebarát, tramini, merlot,olaszrirling. Továbbá 150 fa őszibarack, 5 sárgabarack, 5 db cseresznye és meggy. A kilátás a telekről csodálatos, az egész Balaton a lábunk alatt hever, Tihanytól Keszthelyig. Betonútról megközelíthető. Áram van, 400 volt, víz 3m3-es ciszternában található, bevezetve. Az ingatlan csak nálam szerepel, kizárólagos joggal csak én árulom! Alkunak van helye, max 10%-ig.
 • Eladó egy Balaton-parti ingatlan, a telek alsó vége a parthoz csatlakozik. A telek közel 40 méter hosszúságban csatlakozik a Balatonhoz. Gáz van, a fűtést az biztosítja. A tetőtér beépíthető. A tulajdonos az árból enged.
 • Szentantalfán eladó egy szőlő és gazdasági épület egy területen, mely rizlinggel van beültetve. A gazdasági épület: egy szép nagy pince, boltíves és egy présház, tetőtérrel, pihenőrésszel. Felújítható, át is építhető, a beépíthetőség: 3%. A telek gyümölcsfákkal van beültetve. A kilátás igen szép,látjuk a Balatont és a környező hegyeket is. Villany van, az ívóvíz csak bekötés kérdése, jó út vezet ide. Az árból a tulajdonos enged, alku kérdése.
 • Zánkán eladó egy nagyon kényelmes, új építésű családi ház, közel a 71-es úthoz, a strandtól kb. 3-4 száz méterre, a falusi üzlethálózat is közel van, intézményekkel együtt. Minden közmű bennt van, az ingatlanon két épület található, az egyik 72 m2-es, a másik 18 m2-es. Összesen 3 db vizes blokk (fürdőszoba) áll rendelkezésre. A gázfűtésen (cirko) kívül egy kandalló is van. Az ár: minimális engedmény lehetséges.
 • Balatonakaliban eladó egy kis nyaraló, közel a Balatonhoz, rendezett, csendes kis utcában, egy-két percre a vízparttól. Téliesített kis ház, de megtalálunk benne mindent, ami egy nyaraláshoz kell. A közművek be vannak kötve, um. villany, víz, csatorna, még a gáz is az udvarban van. A fűtő-hűtő berendezések wifivel is működnek! A ház teljes körű szigetelést kapott. A helységek: nappali, háló, pici konyha, előszoba, fürdő, nagy káddal, zuhanyzóval és egy kis aranyos terasz. Tehermentes. Az árból egy kicsit engedünk(max-5%).
 • Badacsonyban eladó egy nagyon szép és kényelmes helyen lévő ház, kiváló kilátással a Badacsony hegyre, a Balatonra. Az 1901 m2-es telken gyümölcsfákat, szőlőt találunk, kiváló megközelítési útja van. Két pincével is rendelkezik, továbbá nagy teljesítményű vadiúj gázkazánnal. Elhelyezkedése még azért is a legjobb, mert a távolsága cca.400-500 méter a badacsonyörsi strandtól, szintén nagyon közel vannak a badacsonytomaji üzeletek is. A ház akár két bejárattal is megközelíthető, a két, egyenként 85 m2-es szint (nem tetőtér!) külön lépcsővel érhető el, minden szint saját konyhával, fürdőszobával, Wc-vel bír, saját fúrt ivóvizes kúttal rendelkezik. És emellett még bővíthető is a főépület, a hátsó oldalán 50 m2-es területtel, melyet a pince részre lehet építeni(alappal!) Művészeti tevékenységre is alkalmas. Tehát a teljesített igéretek: külön bejárat, panoráma, vízközeli fekvés, teljes közmű. Az ár: alkura van lehetőség!
 • Balatonakaliban eladó a Fenye hegyen egy aranyos kis nyaraló, nem túl nagy szőlővel, gyümölcsössel, nagyon szép balatoni rálátással. A jelenlegi tulajdonosa folyamatosan ott tartózkodik, tehát az ingatlan lakható. Pergola, kemence, kerti füstölő és főzőhely teszik igazán kellemessé a helyet. A kertben sokféle gyümölcsfa terem, biztosítva egy család éves ellátását. A szőlő olaszrizling, továbbá cabernet frank fajta. Mivel déli a lejtő (nem túl meredek), így igen szép és finom bort adnak, fehéret és vöröset. Az ültetvényben csemegeszőlő fajtákat is találunk. Szép, régi pince tartozik az ingatlanhoz a bor tárolására. Az ingatlan vízellátása megoldott, 7 m3-es ciszterna áll rendelkezésre, továbbá az ivóvizet 1 m3-es tartály, kinti locsolásra, permetezésre plusz egy köbméteres esővíz-tartály szolgál. Megközelítése majdnem végig aszfalt úton, az utolsó pár méter füves. A hely biztonságos, a hegyben többen állandó lakosok. Az ingatlant csak irodám kínálja. Az eladó alkuképes.
 • Különleges lehetőség a Balaton-felvidéken. Szemben a Hegyestűvel és a Liszkay borkúriával Köveskál és Balatonhenye között a Szőlőhegy oldalában egy 6 hektáros zártkerti besorolású birtok eladó. Akár egyben akár külön külön. Falusi CSOK felvehető rá. Az egyik pincéhez vannak elfogadott felújítási tervek is. - A területen 4 felújítandó pince van. A legnagyobb pince felújításához kész tervek vannak. - Van villany és 2 db fúrt kút. - Összetétel: 4,5 hektár kiváló adottságú szántó - vegyszermentes, trágyázva - amibe könnyen gyümölcsöst vagy szőlőt lehet telepíteni. 3000 nm szőlő 1,5 hektár erdő Hasznosítás: családi birtok, befektetés, vagy idegenforgalmi lehetőség. A földekre igényelhető terület alapú támogatás. A földeket jelenleg egy saját tulajdonú egyszemélyes köztartozás mentes Kft. használja, ami igény esetén a földekkel együtt eladó. A helyrajzi számok külön táblázatban találhatók! Az ár megállapodás kérdése, a tulajdonos enged. További fotókat is szívesen küldök.
 • Eladó egy mezőgazdasági jellegű, szántó művelési ágú ingatlan Zánka mögött, közel a faluhoz, aszfaltúton megközelíthető. Jelenleg nincs művelve. A Balaton part közel van. Az árból engedünk.
 • Sümeg zártkertjében eladó egy három helyrajzi számot tartalmazó ingatlan. Ivóvíz, villany van. Építeni lehet, kertes zártkerti övezetbe esik, a beépítés mértéke 3%. A három hrsz. összevonása után a beépíthető terület mintegy 54 m2. Az ingatlanon nemes (milotai) dió, illetve elvadult mandulás van.
 • Tihanyban eladó egy lakóház, melyet nyaralónak is lehet használni. Egy ikerház fele, gondosan elválasztva, szép parkosított telekkel. Az összes közmű itt van. Tihany csendes, pihenésre alkalmas részén található. Akár 10 személyre is megfelelő, a tájban, a természtben nagy, széles kilátást biztosító teraszokról lehet gyönyörködni. A ház 133 nm alapterületű , 3 külön nyíló szobás . 1979-ben épült kiváló műszaki színvonalon, 1995-ben került sor a ház talán leghangulatosabb részének kialakítására, a napsütötte, galériázott konyha-étkező-társalgó funkciót betöltő helyiségének hozzáépítésére. A ház állandó lakhatásra is alkalmas, jelenlegi tulajdonosai is így használják. Fűtését gáz-cirkó, egy gyönyörű cserépkályha és a fürdőszobában elektromos padlófűtés biztosítja, A nappaliban egy hűtő-fűtő klíma is felszerelésre került. A 943 nm-es, 76 m hosszú telket jelenlegi tulajdonosai gondosan és nagy szeretettel alakítgatták jelenlegi formájára,Számos különleges örökzöld- és dísznövény , valamint a kert végében gyümölcsös található. Egy pici alkunak van helye.
 • Nemessándorházán, Hévízhez és Zalakaroshoz közel (20-30 km), egy ökofaluban eladó egy 70 m2-es lakóterületű, teljesen felújított, két teraszos családi ház, mely az összes közművel rendelkezik, két oldalról van bejárata. Szép kertje, forrásvizes kútja van. Aszfaltúton megközelíthető, bolt, buszmegálló, iskola, óvoda, orvosi rendelő 20-30 méteren belül található. Több épület is van a telken, amely gazdálkodásra is alkalmas. A környék látványa festői a zalai dombokra. Árpád kori temploma, az egyedülálló kálváriával és a László-forrással a tihanyival egyidős. Nagyon kellemes hely, az itt ingatlannal rendelkezők zöme külföldi. Sokan ökogazdálkodást folytatnak. Az árból egy nagyon kicsit engedünk.
 • Balatonakali öreghegyen (Leshegyen) eladó egy, a művelésből kivont nyaraló, három szobával. A villany bevezetve, házi vízművel és klíma berendezéssel ellátott. A ház dupla hőszigeteléssel épült. A ház belülről lambériázott, padló illetve kerámia burkolattal ellátott. A vizes helységek hideg, meleg vízzel rendelkeznek. A konyhához tartozik egy étkező is . A telken melléképületek is vannak, kerti sütő főző hellyel, kinti konyhával és raktárral. A 71-es úttól aszfaltúton lehet megközelíteni, a Balaton part cca 1,5 km, a község mintegy 2,5 km. A telek teljesen bekerített, gyümölcsfákkal. A kilátás az akali öreghegyre és a környező természetre csodálatos. Az árból egy nagyon keveset engedünk, a fizetés során euro lenne a legkedvezőbb.
 • Zánka felett eladó egy zártkertként működő nagy szőlő 2 helyrajzi számon. A közvetlen mellette lévő útról lehet bekötni az ivóvizet és az elektromosságot. A telekről fantasztikusan szép kilátás nyílik a Balatonra, a tájra. Mivel a telek zártkert, 3%-a beépíthető, a beépítés törvényi feltételei fennállnak (szőlő a telek 80%-án, ivóvíz,elektromosság rendelkezésre áll). Egy kis alkunak van helye.

Eladó Ingatlanok

Eladó panzió/étterem/vendégház, Fertőrákos

89 000 000 Ft
Soprontól 9 km-re, Ausztriától 15.5 km-re, Fertőrákoson eladó egy Családi plusz apartman ház. A központi helyen lévő azonban nyugodt ingatlan 2 db 2 szobás, 5 ágyas illetve, 2 db 1 szobás apartman 3 ággyal és 1 db 2 ágyas szoba található. Szobák és apartmanok az emeleten várják a pihenni vágyókat, a földszinten reggeliztető és bár, továbbá egy 13.39 nm-s fodrászüzlet került kialakításra. Az ingatlan fűtését tekintve gáz központi és vegyes tüzelés variálható. 2 db villanybojler illetve vízlágyító került beépítésre. 1984 - ben épült és kb. 15 évvel később lett kialakítva a hátsó apartman rész. Az udvar felé haladva 7 db térköves, és egy fedett dupla kocsi beálló fogad bennünket. Közel 30 nm -s garázs is felépítésre került. Hátrébb pedig parkosított udvar, sütödével és végezetül 500 nm -n kordonos szőlő, ami Otelló és Zweigelt borok kitermelésére ad lehetőséget, hiszen a gépesítés és a ház alatt kialakított mészkőből vájt boros pince segít nekünk a bor készítésében. Kiváló üzleti lehetőség !Családi vállalkozások illetve minden vállalkozó szellemű emberek érdeklődését várom ! Hívjon bizalommal !
méret:
3935 m2
szobák:
12 + 0
fűtés jellege:
házközponti
Adatlap megtekintése

Eladó nyaraló, Balatonkenese

29 900 000 Ft
Balatonakarattyán, a Gáspár telepen eladó egy lapos tetős kis nyaraló 30.5 m2-es lakótérrel, egy nappalival, két hálófülkével, főzőfülkével, fürdőszobával, 11 m2-es terasszal és a terasz alatt pincével. Erős alapokkal rendelkezik, melyek lehetővé teszik akár még egy szint ráépítését is. Csendes környék. A kert, az udvar nagyon szép, gyermekeknek kis játszótér is kialakítható. Több gyümölcsfa, bokor, szőlő színesíti a telket. A gáz kivételével az összes közmű be van kötve. Az M7-től a távolsága csak 2-3 kilométer. A strand 15 perc sétával elérhető. Egy pici alkunak van helye.
méret:
727 m2
szobák:
1 + 2
fűtés jellege:
kandalló
Adatlap megtekintése

Eladó szőlő, Badacsonytördemic

5 000 000 Ft
Badacsonytördemicen, a Római úton eladó egy belterületi nagy telek, szép termő szőlővel. Közművek az út mellett (ivóvíz, csatorna, vezetékes gáz), az elektromosság bevezetve az ingatlanra. Alku lehetséges.
méret:
2244 m2
fűtés jellege:
villany
Adatlap megtekintése

Eladó lakóház vagy nyaraló, Badacsonytördemic

12 500 000 Ft
Badacsonytördemicen, a Római úton eladó egy belterületi nagy telek, szép termő szőlővel és egy belterületi lakóházzal, pince, présházzal. Közművek az út mellett (ivóvíz, csatorna, vezetékes gáz), az elektromosság bevezetve az ingatlanra. Alku lehetséges.
méret:
1828 m2
szobák:
1 + 0
fűtés jellege:
egyéb
Adatlap megtekintése

Eladó erdő, Vilonya

30 000 000 Ft
Vilonyán eladó egy több helyrajzi számból álló erdő, a teljes területre NATURA 2000-es támogatás jár. Az erdő zöme csertölgyes, de egyéb fafajták is jelen vannak. Az ára fix.
méret:
259046 m2
Adatlap megtekintése

Eladó nyaraló, Zánka

49 900 000 Ft
Zánkán eladó egy iskola tulajdonában álló nyaraló, a település zöldövezeti részén. Az összes közmű itt van, pihenésre alkalmas, tulajdonképpen a szabadidő eltöltésére kiválóan szolgál. A szobák (4 db) az emeleten vannak, mindegyikhez csatlakozik egy fürdő-wc és egy kis erkély. A földszinten egy 40 m2-es hall és étkező áll a vendégek használatára, a földszinten és az emeleten 50 m2-es teraszt alakítottak ki. A garázs 2 autót is befogadó méretben épült (40,6 m2). A helységek parkettások úm. az étkező is. Az egész kiválóan bekerített, térkővel ellátott. Egy kis alkunak van helye.
méret:
801 m2
szobák:
5 + 0
fűtés jellege:
cirkó
Adatlap megtekintése

Eladó pince, présház, lakóterülettel, Balatonakali

29 500 000 Ft
Balatonakaliban eladó egy nagyméretű pince-présház megjelölésű ingatlan, nagy telken, melyen szőlő és gyükölcsfák vannak. Szőlő: szürkebarát, tramini, merlot,olaszrirling. Továbbá 150 fa őszibarack, 5 sárgabarack, 5 db cseresznye és meggy. A kilátás a telekről csodálatos, az egész Balaton a lábunk alatt hever, Tihanytól Keszthelyig. Betonútról megközelíthető. Áram van, 400 volt, víz 3m3-es ciszternában található, bevezetve. Az ingatlan csak nálam szerepel, kizárólagos joggal csak én árulom! Alkunak van helye, max 10%-ig.
méret:
9293 m2
szobák:
1 + 0
fűtés jellege:
kandalló
Adatlap megtekintése

Eladó szőlő, Zánka

8 500 000 Ft
Zánka felett eladó egy zártkertként működő nagy szőlő. A közvetlen mellette lévő útról lehet bekötni az ivóvizet és az elektromosságot. A telekről fantasztikusan szép kilátás nyílik a Balatonra, a tájra. Mivel a telek zártkert, 3%-a beépíthető, a beépítés törvényi feltételei fennállnak (szőlő a telek 80%-án, ivóvíz,elektromosság rendelkezésre áll). Egy kis alkunak van helye. Extrák: örökpanoráma, zöldfelület
méret:
3856 m2
Adatlap megtekintése
copyright 2013-2020 jogazdaingatlan.hu | created by Webfaktor