HELYSÉG: TÍPUS: ÁR: KERES »
KIEMELT
INGATLAN
 • Mindszentkállán eladó egy nemrég épült ház, a fennmaradási engedélyt már megszerezte. Az épület saroktelken épült, a gáz az utcán található. Fűtését és hűtését klíma biztosítja. Minden közmű itt van, a gáz kivételével, az utcán található. Az ingatlan továbbépíthető, egészen a telek 30%-ig, akkor már a helyi HÉSZ szerint is lakóingatlannak lehet nyilvántartani. Nagyon kellemes kis ingatlan, 39 millió ft-ban határoztuk meg az árát.Az ingatlanon egy konténerház van. A tulajdonosnő kecskeméti, de most éppen Budapesten él, az édesapja egy kecskeméti ügyvéd, aki régen a kecskeméti megyei bíróságon dolgozott, kollégám volt. Alkudni egy keveset lehet.
 • Eladó egy zánkai nagy telek, rögtön a 71-es út mellett, kimondottan nyaralás céljára lett létrehozva. Közművek közül az elektromosság és az ivóvíz van rajta. A zánkai hész megenged egy beépítést, 10 %-os mértékben. A bejárat kulcsa is nálam van.
 • Balatonakaliban eladó egy külterületi ingatlan, rögtön a község mellett. Fák, bokrok takarják, ezeket ha valaki megveszi és szeretné hasznosítani, ki kellene írtani. Nagyon jó helyen van, mindjárt a 71-es út felett. Az árat nem magas összegben határoztam meg, egy keveset lehet alkudni róla.
 • Eladó egy zártkerti ingatlan Kisapáti zártkertjében. Elektromosság van. Alkudni csak egy keveset lehet.
 • Szentantalfán eladó 2 db telek, az egyiken olaszrizling van, a másikon zweigelt. Jó termő szőlők, mind a kettő. Mindkét területet be lehet építeni, a beépítés mértéke 3%. Az ár: az végleges ár.
 • Eladó Balatonakaliban egy két helyrajzi számon lévő földterület, ami korábban szőlő művelésben volt, jelenleg rét. Igen közel van a Balatonhoz, csak a 71-es út választja el. Az elektromosság közel van, egyéb közművek nincsenek. Egy nagyon keveset engedünk az árból.
 • Zánka központjában eladó egy családi ház, az épületen 20 cm szigetelés van. A telken két mellépület, garázs,fatároló, külön kocsibeálló, egy 8X3,5o-es medence, (a mélysége 1,30 m), zuhanyzó,főzőhely,kerti ücsörgő található. A fűtése cserépkályhával, gázzal(cseréje 2021 évben történt) lett kialalakítva. Minden szinten található egy illemhely, az első és második emeleten fürdőszobák. Az összes közmű itt van, még a 400 volt is. A rezsiköltség keveseb mint egy panel vagy társasházban. Két generációnak is teljesen megfelel. Az úszómedencére sehonnan nem nyílik sem be- kilátás. A telek és a ház is teljesen tehermentes. Az ár: alku kérdése
 • Eladó Tapolcán egy belterületi lakóház. Egy személyé, ő maga használja. A Szent-György hegyre gyönyörű kilátás nyílik. Aszfaltút mellett fekszik, a gáz kivételével minden közmű itt van. Az ár: 65 millió forint, melyből a tulajdonos nem sokat, de enged.
 • Eladó Zánkán egy nagy telek, majdnem 4 hektár alapterületű. Mandula telepítésére a legalkalmasabb. A beépítés 1%-os mértékben az engedélyezett.
 • Kincsesbányán eladó egy kivett építési telek. Minden közmű hozzáférhető a mellette lévő aszfaltúton.
 • Kincsesbányán eladó egy kivett építési telek. Minden közmű hozzáférhető a mellette lévő aszfaltúton.
 • A Balaton északi partján, a Művészetek Völgyének az egyik volt meghatározó településén, Monostorapáti központjában egy bejáratott vendéglátó egységet kínálok eladásra és ajánlom figyelmébe akár beruházás céljából. A tulajdonos már több mint 30 éve viszi ezt az üzletet. Az ingatlan 4 szintes, pince, földszint, szuterén szint és tetőtér, amelynek a hasznos területe 140 m2. ENGEDÉLY VAN MELEG KONYHÁRA ÉS ÜZEMKÉPES! Ballagások, esküvők, osztálytalálkozók kedvelt helye mind a mai napig, mivel a pince helységben 30-40 fő is elfér. Az épület szerkezete tégla, a födém szerkezete vasbeton, a tető fedése pala, amely alatt 20 cm-es üveggyapot szigetelés található. A melegről cserépkályha gondoskodik, a melegvizet villanybojler szolgáltatja! Az ingatlanhoz 60 m2 nagyságú FEDETT TERASZ, FÚRT KÚT és 250 m2 nagyságú kert tartozik! Az épületben RIASZTÓ rendszer van kiépítve valamint a bejáratnál biztonsági kamera található.
 • A Balaton északi partján, Aszófőhöz közel, eladó egy nagy telek, szőlőművelésre a legjánlottabb. A Tihanyi félsziget is látszik, továbbá a Balaton is igen közel van. Egy út is van szinte mellette, elektromosság is könnyen elérhető, hasonlóan mint az ivóvíz. Építés: 5 ha.-tól beépíthető Az árból egy nagyon kicsit enged az eladó.
 • Csak nálam! Monoszló mellett eladó egy külterületi ingatlan, a művelési ága legelő, a HÉSZ értemében Má-2 kategóriának minősül. A körülötte lévő több helyrajzi szám már bevonasba került a belterületbe, várhatóan erre az ingatlanra is ez vár. Egy egész kicsi alkunak van helye.
 • Áresés! Badacsonyban eladó egy nagyon szép és kényelmes helyen lévő ház, kiváló kilátással a Badacsony hegyre, a Balatonra. Az 1901 m2-es telken gyümölcsfákat, szőlőt találunk, kiváló megközelítési útja van. Az épület teljes felújításon esett át kívül-belül, két pincével is rendelkezik. Továbá tipusa szerint Soner Duval kondenzkazán+tusolóval is rendelkezik. Elhelyezkedése még azért is a legjobb, mert a távolsága cca.400-500 méter a badacsonyörsi strandtól, szintén nagyon közel vannak a badacsonytomaji üzeletek is, valamint a busz és vasúti megálló is csak 200 méter. A ház akár két bejárattal is megközelíthető, a két, egyenként 85 m2-es szint (nem tetőtér!) külön lépcsővel érhető el, minden szint saját fürdőszobával, Wc-vel bír, saját fúrt ivóvizes kúttal rendelkezik. És emellett még bővíthető is a főépület, a hátsó oldalán 70 m2-es területtel, melyet a pince részre lehet építeni(alappal!) Egy működö képzőművészeti galéria is található benne. Az épületet felújították, um.: - a bejárati ajtókat kicserélték, - a padlásteret leszigetelték, - tetőt kicserélték, lindab cseréplemezzel látták el. Van benne 2 db tárolóhelység, melyek egyenként 20 m2-ek, továbbá egy 20 m2-es fedett kerti tároló. Tehát a teljesített igéretek: külön bejárat, panoráma, vízközeli fekvés, teljes közmű. Az épületben egy Kortárs Képzőművészeti Galéria is működik. Az ingatlant megtekinteni kizárólag a hatályos járványügyi előírásokban előírt szabályok szerint lehetséges. Békés, csendes alkotómunkára alkalmas. Az ár: készpénzzel rendelkező vevőket várunk!
 • Eladó egy mezőgazdasági jellegű, szántó művelési ágú ingatlan Zánka mögött, közel a faluhoz, aszfaltúton megközelíthető. Jelenleg nincs művelve. A Balaton part közel van. Az árból csak egy kicsit engedünk.
 • Szigliget központjában eladó egy nagyon szép ingatlan, családi háznak vagy nyaralónak is alkalmas. Két lakrészből áll, földszinti és emeleti elhelyezkedéssel. A ház abszolút száraz,kényelmes, udvar, garázs, kis parkosított kert áll rendelkezésre, továbbá az összes közműn kívül a napenergiát is hasznosítják.Jelenleg ketten lakják, az éves rezsiköltség az 500 ezer forintot nem haladja meg. Az állapota jó, mondhatni kitűnő! Az udvarban garázson kívül egyéb helységek is vannak, melyeket különféle célokra lehet hasznosítani, üzleti célra is, akár panzió működtetésére is. A méreténél fogva nagyobb családoknak, több generációnak is kényelmes. A tulajdoni viszonyai rendezettek.
 • Nyugat-Magyarországon,Pannonhalmán eladó egy 50 hektáros tórendszer, a hozzá tartozó nagy parkosított területtel, páratlan természeti környezetben. A létesítmény felszereltsége maximális, a cca évi 15 vagon hal termelését biztosítja. A legnagyobb tó 27 hektáros. Az ingatlanon egy patak folyik át, mely mindig friss, tiszta vízzel látja el a tórendszert. A tulajdonos készített egy szabadidő-park tervet is, mely a vízi-világ kihasználásának többcélú elképzelését tartalmazza. Az ingatlanon minden igényt kielégítő, új építésű lakóházkomplexum elkészült, a második lakóépület átalakítás alatt áll. Az egész területet - minden helyrajzi számot - kivonták a művelésből. A kész üzemépületek biztosítják a géppark és eszközök tárolását, továbbá itt találjuk a harmadik lakóépületet. A komplexum tehermentes, egy család tulajdonát képezi.
 • Szentbékkálla felett, a Fekete hegyen eladó egy 18,5 hektáros erdő, önálló helyrajzi számon. A terület a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része. Az erdő egészen az Eötvös-kilátóig húzódik. A jellemző fa fajták: tölgy, molyhos tölgy, cser, bükk, virágos kőris. Növényzete egyedülálló, a fennsíkon kis tengerszemek találhatók. A kilátóból a Káli-medencét csodálhatjuk, a tanú-hegyek között. A teljes terület a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területéhez tartozik, építeni nem lehet rá semmit, szigorúan védett terület.

Eladó Ingatlanok

Eladó szőlő, Szentantalfa

7 900 000 Ft
ÁRESÉS! Szentantalfán eladó egy nagy terület. Mivel a tulajdonosa már nem tudja művelni, így ebben az évben ez már elmaradt. Nagyon jó útja van, a megközelítése egyáltalán nem gond, a környékbeli hegyekre (Hegyestű) és dombokra szép a kilátás, hasonlóan a terület felső részéről a Balatonra is lelátni. Az ár: nincs egymillió forint egy ezer négymetméteres telek! A szomszédban van egy szőlő és borfeldolgozó üzem. Az árról: alkura van lehetőség, a tulajdonos nem zárkózik el.
méret:
8178 m2
Adatlap megtekintése

Eladó szántó/rét, Tagyon

3 200 000 Ft
Eladó egy mezőgazdasági jellegű, szántó művelési ágú ingatlan Zánka mögött, közel a faluhoz, aszfaltúton megközelíthető. Jelenleg nincs művelve. A Balaton part közel van. Az árból csak egy kicsit engedünk.
méret:
2699 m2
Adatlap megtekintése

Eladó családi ház, Szigliget

121 000 000 Ft
Szigliget központjában eladó egy nagyon szép ingatlan, családi háznak vagy nyaralónak is alkalmas. Két lakrészből áll, földszinti és emeleti elhelyezkedéssel. A ház abszolút száraz,kényelmes, udvar, garázs, kis parkosított kert áll rendelkezésre, továbbá az összes közműn kívül a napenergiát is hasznosítják.Jelenleg ketten lakják, az éves rezsiköltség az 500 ezer forintot nem haladja meg. Az állapota jó, mondhatni kitűnő! Az udvarban garázson kívül egyéb helységek is vannak, melyeket különféle célokra lehet hasznosítani, üzleti célra is, akár panzió működtetésére is. A méreténél fogva nagyobb családoknak, több generációnak is kényelmes. A tulajdoni viszonyai rendezettek.
méret:
675 m2
szobák:
5 + 2
fűtés jellege:
cirkó
Adatlap megtekintése

Eladó telek/belterület, Vitnyéd

50 000 000 Ft
Vitnyéden, Kapuvártól 5 km-re, egy, illetve igény szerint 2 db építési telek tulajdonostól eladó! Gáz vezeték és a villany, mint közművek az utcán, a csatorna és az ivóvíz a telken belül helyezkedik el. A terület mérete összesen 1470m2, ami 50 millió forint, szükség esetén megosztható, ezáltal 2 db 735 nm -s telekhez juthatunk, így egyenként 25 millió forint, ami egyben és külön is megvásárolható! Az ár minimálisan alku képes. Mivel tulajdonos által eladó, így nincsenek megkötések az építés megkezdésére, mint az önkormányzat által kimért telkeknél. Minden megtalálható a környéken, iskola, óvoda, orvosi rendelő, bolt. Tömegközlekedést vonat, ami körülbelül 80 méterre van, illetve buszjárat biztosítja. A telek körülkerített és aljnövényzet borítja. Kiváló lehetőség, ha egyben nagyobb területen akar építkezni, de lehetséges lakóparkszerű megoldás is. Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom. Hívjon vagy írjon bizalommal, megegyezünk !
méret:
1470 m2
Adatlap megtekintése

Eladó tó-tórendszer, Pannonhalma

1 500 000 000 Ft
Nyugat-Magyarországon,Pannonhalmán eladó egy 50 hektáros tórendszer, a hozzá tartozó nagy parkosított területtel, páratlan természeti környezetben. A létesítmény felszereltsége maximális, a cca évi 15 vagon hal termelését biztosítja. A legnagyobb tó 27 hektáros. Az ingatlanon egy patak folyik át, mely mindig friss, tiszta vízzel látja el a tórendszert. A tulajdonos készített egy szabadidő-park tervet is, mely a vízi-világ kihasználásának többcélú elképzelését tartalmazza. Az ingatlanon minden igényt kielégítő, új építésű lakóházkomplexum elkészült, a második lakóépület átalakítás alatt áll. Az egész területet - minden helyrajzi számot - kivonták a művelésből. A kész üzemépületek biztosítják a géppark és eszközök tárolását, továbbá itt találjuk a harmadik lakóépületet. A komplexum tehermentes, egy család tulajdonát képezi.
méret:
800000 m2
szobák:
6 + 2
fűtés jellege:
házközponti
Adatlap megtekintése

Eladó erdő, Szentbékkálla

37 000 000 Ft
Szentbékkálla felett, a Fekete hegyen eladó egy 18,5 hektáros erdő, önálló helyrajzi számon. A terület a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része. Az erdő egészen az Eötvös-kilátóig húzódik. A jellemző fa fajták: tölgy, molyhos tölgy, cser, bükk, virágos kőris. Növényzete egyedülálló, a fennsíkon kis tengerszemek találhatók. A kilátóból a Káli-medencét csodálhatjuk, a tanú-hegyek között. A teljes terület a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területéhez tartozik, építeni nem lehet rá semmit, szigorúan védett terület.
méret:
185693 m2
Adatlap megtekintése

Eladó tanya, Nyim

8 790 000 Ft
Áresés! Somogy megyében a Balatontól 13 km-re, Nyim községben, csodálatos természeti kincsekben bővelkedő tájban eladó egy több mint fél hektáros zártkerti ingatlan, Víz, villany 100 m -re a telektől található.Az ingatlant az eladó a zártkerti művelés alól igény esetén kivonja! Egyben felhívom a tisztelt érdeklődők figyelmét a kormány 1578/2017.(VIII.28.) számú Zártkerti programjára! Az ingatlan alkuképes.
méret:
5186 m2
szobák:
1 + 0
fűtés jellege:
egyedi
Adatlap megtekintése
copyright 2013-2024 jogazdaingatlan.hu | created by Webfaktor