LOCALITY: TYPE: PRICE: SEARCH »
HIGHLIGHTED
REAL ESTATE
 • Mindszentkállán eladó egy nemrég épült ház, a fennmaradási engedélyt már megszerezte. Az épület saroktelken épült, a gáz az utcán található. Fűtését és hűtését klíma biztosítja. Az ingatlan továbbépíthető, egészen a telek 30%-ig, akkor már a helyi HÉSZ szerint is lakóingatlannak lehet nyilvántartani. Konténer ház. Nagyon kellemes kis ingatlan, 39 millió ft-ban határoztuk meg az árát. A tulajdonosnő kecskeméti, de most éppen Budapesten él, az édesapja egy kecskeméti ügyvéd, aki régen a kecskeméti megyei bíróságon dolgozott, kollégám volt. Alkudni egy keveset lehet.
 • Eladó egy földterület Ötvöskónyiban, bő fél hektár, művelési ága: szántó, 5473 m2. Nem nagy pénzt kérek érte, 6 millió forintot. Az egész terület szépen ki van takarítva. Mivel Székefehérváron lakom, így ez a terület messze van tőlem, ezért is szeretném eladni.
 • Egy csodálatos ingatlan van Zánkán, 150 m2 lakótérrel, minden közművel, az udvaron egy 24 m2-es uszodával. Az ingatlannak 4 szobája van, 2 fürdőszoba 2 WC. Az ingatlannak van még egy keti szaletlie, és kerti sütő-főző helye is. Garázs is van, egy autónak, 2 autó pedig a kertben. A tulajdonosa az összes bútort és ingóságot itt hagyják. A vételár elég alacsonyan lett megállapítva, max 2-3%-ot engedünk.
 • Eladó egy zánkai nagy telek, rögtön a 71-es út mellett, kimondottan nyaralás céljára lett létrehozva. Közművek közül az elektromosság és az ivóvíz van rajta. A zánkai hész megenged egy beépítést, 10 %-os mértékben. A bejárat kulcsa is nálam van.
 • Balatonakaliban eladó egy külterületi ingatlan, rögtön a község mellett. Fák, bokrok takarják, ezeket ha valaki megveszi és szeretné hasznosítani, ki kellene írtani. Nagyon jó helyen van, mindjárt a 71-es út felett. Az árat nem magas összegben határoztam meg, egy keveset lehet alkudni róla.
 • Eladó egy zártkerti ingatlan Kisapáti zártkertjében. Elektromosság van. Alkudni csak egy keveset lehet.
 • Szentantalfán eladó 2 db telek, az egyiken olaszrizling van, a másikon zweigelt. Jó termő szőlők, mind a kettő. Mindkét területet be lehet építeni, a beépítés mértéke 3%. Az ár: az végleges ár.
 • Eladó Balatonakaliban egy két helyrajzi számon lévő földterület, ami korábban szőlő művelésben volt, jelenleg rét. Igen közel van a Balatonhoz, csak a 71-es út választja el. Az elektromosság közel van, egyéb közművek nincsenek. Egy nagyon keveset engedünk az árból.
 • Zánka központjában eladó egy családi ház, az épületen 20 cm szigetelés van. A telken két mellépület, garázs,fatároló, külön kocsibeálló, egy 8X3,5o-es medence, (a mélysége 1,30 m), zuhanyzó,főzőhely,kerti ücsörgő található. A fűtése cserépkályhával, gázzal(cseréje 2021 évben történt) lett kialalakítva. Minden szinten található egy illemhely, az első és második emeleten fürdőszobák. Az összes közmű itt van, még a 400 volt is. A rezsiköltség keveseb mint egy panel vagy társasházban. Két generációnak is teljesen megfelel. Az úszómedencére sehonnan nem nyílik sem be- kilátás. A telek és a ház is teljesen tehermentes. Az ár: alku kérdése
 • Eladó Tapolcán egy belterületi lakóház. Egy személyé, ő maga használja. A Szent-György hegyre gyönyörű kilátás nyílik. Aszfaltút mellett fekszik, a gáz kivételével minden közmű itt van. Az ár: 65 millió forint, melyből a tulajdonos nem sokat, de enged.
 • Eladó Zánkán egy nagy telek, majdnem 4 hektár alapterületű. Mandula telepítésére a legalkalmasabb. A beépítés 1%-os mértékben az engedélyezett.
 • Kincsesbányán eladó egy kivett építési telek. Minden közmű hozzáférhető a mellette lévő aszfaltúton.
 • Kincsesbányán eladó egy kivett építési telek. Minden közmű hozzáférhető a mellette lévő aszfaltúton.
 • A Balaton északi partján, a Művészetek Völgyének az egyik volt meghatározó településén, Monostorapáti központjában egy bejáratott vendéglátó egységet kínálok eladásra és ajánlom figyelmébe akár beruházás céljából. A tulajdonos már több mint 30 éve viszi ezt az üzletet. Az ingatlan 4 szintes, pince, földszint, szuterén szint és tetőtér, amelynek a hasznos területe 140 m2. ENGEDÉLY VAN MELEG KONYHÁRA ÉS ÜZEMKÉPES! Ballagások, esküvők, osztálytalálkozók kedvelt helye mind a mai napig, mivel a pince helységben 30-40 fő is elfér. Az épület szerkezete tégla, a födém szerkezete vasbeton, a tető fedése pala, amely alatt 20 cm-es üveggyapot szigetelés található. A melegről cserépkályha gondoskodik, a melegvizet villanybojler szolgáltatja! Az ingatlanhoz 60 m2 nagyságú FEDETT TERASZ, FÚRT KÚT és 250 m2 nagyságú kert tartozik! Az épületben RIASZTÓ rendszer van kiépítve valamint a bejáratnál biztonsági kamera található.
 • A Balaton északi partján, Aszófőhöz közel, eladó egy nagy telek, szőlőművelésre a legjánlottabb. A Tihanyi félsziget is látszik, továbbá a Balaton is igen közel van. Egy út is van szinte mellette, elektromosság is könnyen elérhető, hasonlóan mint az ivóvíz. Építés: 5 ha.-tól beépíthető Az árból egy nagyon kicsit enged az eladó.
 • Áresés! Badacsonyban eladó egy nagyon szép és kényelmes helyen lévő ház, kiváló kilátással a Badacsony hegyre, a Balatonra. Az 1901 m2-es telken gyümölcsfákat, szőlőt találunk, kiváló megközelítési útja van. Az épület teljes felújításon esett át kívül-belül, két pincével is rendelkezik. Továbá tipusa szerint Soner Duval kondenzkazán+tusolóval is rendelkezik. Elhelyezkedése még azért is a legjobb, mert a távolsága cca.400-500 méter a badacsonyörsi strandtól, szintén nagyon közel vannak a badacsonytomaji üzeletek is, valamint a busz és vasúti megálló is csak 200 méter. A ház akár két bejárattal is megközelíthető, a két, egyenként 85 m2-es szint (nem tetőtér!) külön lépcsővel érhető el, minden szint saját fürdőszobával, Wc-vel bír, saját fúrt ivóvizes kúttal rendelkezik. És emellett még bővíthető is a főépület, a hátsó oldalán 70 m2-es területtel, melyet a pince részre lehet építeni(alappal!) Egy működö képzőművészeti galéria is található benne. Az épületet felújították, um.: - a bejárati ajtókat kicserélték, - a padlásteret leszigetelték, - tetőt kicserélték, lindab cseréplemezzel látták el. Van benne 2 db tárolóhelység, melyek egyenként 20 m2-ek, továbbá egy 20 m2-es fedett kerti tároló. Tehát a teljesített igéretek: külön bejárat, panoráma, vízközeli fekvés, teljes közmű. Az épületben egy Kortárs Képzőművészeti Galéria is működik. Az ingatlant megtekinteni kizárólag a hatályos járványügyi előírásokban előírt szabályok szerint lehetséges. Békés, csendes alkotómunkára alkalmas. Az ár: készpénzzel rendelkező vevőket várunk!
 • Eladó egy mezőgazdasági jellegű, szántó művelési ágú ingatlan Zánka mögött, közel a faluhoz, aszfaltúton megközelíthető. Jelenleg nincs művelve. A Balaton part közel van. Az árból csak egy kicsit engedünk.
 • Szigliget központjában eladó egy nagyon szép ingatlan, családi háznak vagy nyaralónak is alkalmas. Két lakrészből áll, földszinti és emeleti elhelyezkedéssel. A ház abszolút száraz,kényelmes, udvar, garázs, kis parkosított kert áll rendelkezésre, továbbá az összes közműn kívül a napenergiát is hasznosítják.Jelenleg ketten lakják, az éves rezsiköltség az 500 ezer forintot nem haladja meg. Az állapota jó, mondhatni kitűnő! Az udvarban garázson kívül egyéb helységek is vannak, melyeket különféle célokra lehet hasznosítani, üzleti célra is, akár panzió működtetésére is. A méreténél fogva nagyobb családoknak, több generációnak is kényelmes. A tulajdoni viszonyai rendezettek.
 • Nyugat-Magyarországon,Pannonhalmán eladó egy 50 hektáros tórendszer, a hozzá tartozó nagy parkosított területtel, páratlan természeti környezetben. A létesítmény felszereltsége maximális, a cca évi 15 vagon hal termelését biztosítja. A legnagyobb tó 27 hektáros. Az ingatlanon egy patak folyik át, mely mindig friss, tiszta vízzel látja el a tórendszert. A tulajdonos készített egy szabadidő-park tervet is, mely a vízi-világ kihasználásának többcélú elképzelését tartalmazza. Az ingatlanon minden igényt kielégítő, új építésű lakóházkomplexum elkészült, a második lakóépület átalakítás alatt áll. Az egész területet - minden helyrajzi számot - kivonták a művelésből. A kész üzemépületek biztosítják a géppark és eszközök tárolását, továbbá itt találjuk a harmadik lakóépületet. A komplexum tehermentes, egy család tulajdonát képezi.
 • Szentbékkálla felett, a Fekete hegyen eladó egy 18,5 hektáros erdő, önálló helyrajzi számon. A terület a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része. Az erdő egészen az Eötvös-kilátóig húzódik. A jellemző fa fajták: tölgy, molyhos tölgy, cser, bükk, virágos kőris. Növényzete egyedülálló, a fennsíkon kis tengerszemek találhatók. A kilátóból a Káli-medencét csodálhatjuk, a tanú-hegyek között. A teljes terület a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területéhez tartozik, építeni nem lehet rá semmit, szigorúan védett terület.

Priority Real estate adverts Real

Eladó lakóház vagy nyaraló, Mindszentkálla

39 000 000 Ft
size:
413 m2
rooms:
1 + 1
the character of heating:
egyedi
a data sheet's inspection

Eladó lakóház vagy nyaraló, Zánka

140 000 000 Ft
There is a wonderful property in Zánka, 150 m2 with living space, all utilities, a 24 m2 swimming pool in the yard. The property has 4 rooms, 2 bathrooms and 2 toilets. The property also has a Keti restaurant and a garden oven and cooking area. There is also a garage for one car and 2 cars in the garden. Its owners are and they leave all the furniture and chattels here. The purchase price was set quite low, we allow a maximum of 2-3%. Extras: concrete/asphalt road, decorative gate, thermal insulation, garden oven-cooker, garden salad bar, irrigation system, eternal panorama, unparalleled view, alarm system, paving, surveillance camera, swimming pool, green area, balcony, garage, air conditioning, parking space, storage
size:
900 m2
rooms:
4 + 0
the character of heating:
cirkó
a data sheet's inspection

Eladó pince, présház, lakóterülettel, Kisapáti

79 000 000 Ft
size:
3250 m2
rooms:
1 + 0
the character of heating:
kandalló
a data sheet's inspection

Eladó családi ház, Zánka

139 000 000 Ft
A family house for sale in the center of Zánka, the building has 20 cm of insulation. On the lot are two outbuildings, a garage, wood storage, there is a separate parking space, an 8X3.5o swimming pool (depth 1.30 m), shower, cooking area, garden seating. It is heated with a tile stove and gas (it was replaced in 2021). There is a toilet on each floor, bathrooms on the first and second floors. All utilities are here, even 400 volts. The overhead costs are lower than in a panel or apartment building. It is completely suitable for two generations. There is no view of the swimming pool from anywhere. The land and the house are completely free of encumbrances. The price: a matter of negotiation
size:
1240 m2
rooms:
4 + 0
the character of heating:
cirkó
a data sheet's inspection

Eladó családi ház, Tapolca

65 000 000 Ft
size:
471 m2
rooms:
4 + 2
the character of heating:
cirkó
a data sheet's inspection

Eladó panzió/étterem/vendégház, Monostorapáti

42 500 000 Ft
size:
390 m2
rooms:
1 + 1
the character of heating:
cserépkályha
a data sheet's inspection

Eladó családi ház, Badacsonyörs

88 500 000 Ft
size:
1901 m2
rooms:
4 + 0
the character of heating:
cirkó
a data sheet's inspection

Eladó családi ház, Szigliget

121 000 000 Ft
size:
675 m2
rooms:
5 + 2
the character of heating:
cirkó
a data sheet's inspection

Eladó tó-tórendszer, Pannonhalma

1 500 000 000 Ft
In Western Hungary,in Pannonhalma, a 48-hectares lake system with a large parked area and unique natural environment is for sale. The equipment of the facility is maximized which provides approximately 15 wagons of fish production annually. The biggest lake is 27 hectares. The property has a stream flowing through, which always provides fresh and clean water for the lakes. The owner has made a plan of a leisure park, which includes the use of water-world multi-purpose concept. The property satisfies all requirements, one residential complex has been completed, and the second residential building is under construction. The completed buildings provide storage for the machinery and equipment, and here there is a third residential building too. The complex is a disencumbered; one family owns the real estate.
size:
800000 m2
rooms:
6 + 2
the character of heating:
házközponti
a data sheet's inspection
copyright 2013 jogazdaingatlan.hu | created by Webszolgálat