LOCALITY: TYPE: PRICE: SEARCH »
HIGHLIGHTED
REAL ESTATE
 • Zánka központjában eladó egy családi ház, az épületen 20 cm szigetelés van. A telken két mellépület, garázs,fatároló, külön kocsibeálló, egy 8X3,5o-es medence, (a mélysége 1,30 m), zuhanyzó,főzőhely,kerti ücsörgő található. A fűtése cserépkályhával, gázzal(cseréje 2021 évben történt) lett kialalakítva. Minden szinten található egy illemhely, az első és második emeleten fürdőszobák. Az összes közmű itt van, még a 400 volt is. A teleknek erre a részére sehonnan nem nyílik kilátás. A telek és a ház is teljesen tehermentes. Az ár fix ár.
 • A Balaton parton eladó egy kimondottan horgászati célra szolgáló ingatlan, a 20 m2-es stég engedélyét most kapta meg, ami egy 20 m2 alapterületű stégről szól. A stéget a vevőnek kell megépíteni. Az ára nem magas, a tulajdonos enged belőle.
 • Eladó Tapolcán egy belterületi lakóház. Egy személyé, ő maga használja. A Szent-György hegyre gyönyörű kilátás nyílik. Aszfaltút mellett fekszik, a gáz kivételével minden közmű itt van. Az ár: 65 millió forint, melyből a tulajdonos nem sokat, de enged.
 • Eladó Zánkán egy nagy telek, majdnem 4 hektár alapterületű. Mandula telepítésére a legalkalmasabb. A beépítés 1%-os mértékben az engedélyezett.
 • Kincsesbányán eladó egy kivett építési telek. Minden közmű hozzáférhető a mellette lévő aszfaltúton.
 • Kincsesbányán eladó egy kivett építési telek. Minden közmű hozzáférhető a mellette lévő aszfaltúton.
 • Zánkán eladó egy nagyméretű telek, az összes közmű itt van. Aszfaltútról nyílik, a Balatonra néz. Három oldalról be kell keríteni és már lehet beépíteni. A felépítményt a zánkai HÉSZ szerint kell beépíteni, a mértéke max. 1%. Egy kicsi alkunak van helye.
 • A Balaton északi partján, a Művészetek Völgyének az egyik volt meghatározó településén, Monostorapáti központjában egy bejáratott vendéglátó egységet kínálok eladásra és ajánlom figyelmébe akár beruházás céljából. A tulajdonos már több mint 30 éve viszi ezt az üzletet. Az ingatlan 4 szintes, pince, földszint, szuterén szint és tetőtér, amelynek a hasznos területe 140 m2. ENGEDÉLY VAN MELEG KONYHÁRA ÉS ÜZEMKÉPES! Ballagások, esküvők, osztálytalálkozók kedvelt helye mind a mai napig, mivel a pince helységben 30-40 fő is elfér. Az épület szerkezete tégla, a födém szerkezete vasbeton, a tető fedése pala, amely alatt 20 cm-es üveggyapot szigetelés található. A melegről cserépkályha gondoskodik, a melegvizet villanybojler szolgáltatja! Az ingatlanhoz 60 m2 nagyságú FEDETT TERASZ, FÚRT KÚT és 250 m2 nagyságú kert tartozik! Az épületben RIASZTÓ rendszer van kiépítve valamint a bejáratnál biztonsági kamera található.
 • Eladó egy fél négyzetkilométer alapterületű parádi erdő, vegyes fával. A 2021 évben elkészül az erdőterv. Erdőtervi lapokon lehet megnézni az itt növő fákat. Több száz köbméter vágásérett erdőrészek is vannak. A fafajták tölgy, kőris, stb.
 • A Balaton északi partján, Aszófőhöz közel, eladó egy nagy telek, szőlőművelésre a legjánlottabb. A Tihanyi félsziget is látszik, továbbá a Balaton is igen közel van. Egy út is van szinte mellette, elektromosság is könnyen elérhető, hasonlóan mint az ivóvíz. Építés: 5 ha.-tól beépíthető Az árból egy nagyon kicsit enged az eladó.
 • Csak nálam! Monoszló mellett eladó egy külterületi ingatlan, a művelési ága legelő, a HÉSZ értemében Má-2 kategóriának minősül. A körülötte lévő több helyrajzi szám már bevonasba került a belterületbe, várhatóan erre az ingatlanra is ez vár. Egy egész kicsi alkunak van helye
 • Badacsonyban eladó egy nagyon szép és kényelmes helyen lévő ház, kiváló kilátással a Badacsony hegyre, a Balatonra. Az 1901 m2-es telken gyümölcsfákat, szőlőt találunk, kiváló megközelítési útja van. Az épület teljes felújításon esett át kívül-belül, két pincével is rendelkezik. Továbá tipusa szerint Soner Duval kondenzkazán+tusolóval is rendelkezik. Elhelyezkedése még azért is a legjobb, mert a távolsága cca.400-500 méter a badacsonyörsi strandtól, szintén nagyon közel vannak a badacsonytomaji üzeletek is, valamint a busz és vasúti megálló is csak 200 méter. A ház akár két bejárattal is megközelíthető, a két, egyenként 85 m2-es szint (nem tetőtér!) külön lépcsővel érhető el, minden szint saját fürdőszobával, Wc-vel bír, saját fúrt ivóvizes kúttal rendelkezik. És emellett még bővíthető is a főépület, a hátsó oldalán 70 m2-es területtel, melyet a pince részre lehet építeni(alappal!) Egy működö képzőművészeti galéria is található benne. Az épületet felújították, um.: - a bejárati ajtókat kicserélték, - a padlásteret leszigetelték, - tetőt kicserélték, lindab cseréplemezzel látták el. Van benne 2 db tárolóhelység, melyek egyenként 20 m2-ek, továbbá egy 20 m2-es fedett kerti tároló. Tehát a teljesített igéretek: külön bejárat, panoráma, vízközeli fekvés, teljes közmű. Az épületben egy Kortárs Képzőművészeti Galéria is működik. Az ingatlant megtekinteni kizárólag a hatályos járványügyi előírásokban előírt szabályok szerint lehetséges. Békés, csendes alkotómunkára alkalmas. Az ár: készpénzzel rendelkező vevőket várunk!
 • Eladó egy mezőgazdasági jellegű, szántó művelési ágú ingatlan Zánka mögött, közel a faluhoz, aszfaltúton megközelíthető. Jelenleg nincs művelve. A Balaton part közel van. Az árból engedünk.
 • Áresés! Szigliget központjában eladó egy nagyon szép ingatlan, családi háznak vagy nyaralónak is alkalmas. Két lakrészből áll, földszinti és emeleti elhelyezkedéssel. A ház abszolút száraz,kényelmes, udvar, garázs, kis parkosított kert áll rendelkezésre, továbbá az összes közműn kívül a napenergiát is hasznosítják.Jelenleg ketten lakják, az éves rezsiköltség az 500 ezer forintot nem haladja meg. Az állapota jó, mondhatni kitűnő! Az udvarban garázson kívül egyéb helységek is vannak, melyeket különféle célokra lehet hasznosítani, üzleti célra is, akár panzió működtetésére is. A méreténél fogva nagyobb családoknak, több generációnak is kényelmes. A tulajdoni viszonyai rendezettek.
 • Eladó Isaszeg külterületén, Dány irányában 11.568 m2 területű kivett udvar és szántó, 3%-os beépítési lehetőséggel. A telek körbe bekerített, szép panorámával rendelkezik a Gödöllői dombságra. Ipari áram, 50 m2-es szennyvíztároló tartály, 65 m mély kiváló ivóvíz minőségű fúrt kút található. Az ingatlan aszfalt útról megközelíthető. Lovarda és lakóházak a vonzáskörzetében. Ideális befektetési lehetőség akár Gödöllő, akár Budapest közelsége miatt.
 • Mihályiban, Kapuvártól 12 km-re, Csornától 17 km-re eladó egy mezőgazdasági célú ingatlan komplexum! Valójában óriási múltra visszatekintő szénsav gyár, ami már régóta nem üzemel.A terület 16000 nm-n fekszik és felépítmények sorozata áll rajta.Jó része felújításra szorul, azonban a jelenlegi tulajdonos kisebb csodát hozott létre. Most egy teljesen felújított építményben vegyesbolt működik, olyan haszonnal, ami egy négytagú család létfenntartását biztosítja, azonban ez még csak a kezdet, ugyanis a másik ingatlan magában foglal egy dohány boltot, kocsmát, hatalmas vendég-fogadó termet, ahol akár esküvő lebonyolítására is alkalmas lehetőséget biztosít és fent az emeleten 80%-ban elkészült lakást, vagy vendégházat, ami szintén jó állapotnak örvend. A nagy terem jelenleg konferencia asztalt, biliárd, illetve csocsót tartalmaz. Továbbá egy kétszintes épület alkalmas akár 6-8 lakás kialakítására.A telken megtalálható ingatlanok a következők: irodaház, öltözők, ipari létesítmények stb. Természetesen minden közmű megtalálható az éppen használt ingatlanokban.Teljesen felújított, hivatalos külön trafóházzal rendelkezik ez a komplexum!A terület hátsó részén elkerítve, egy 11 tagú lovakból álló ménes él.Az ár minimálisan alku képes!Csere, illetve balatoni nyaraló beszámítása szóba jöhet.Természetesen az ár tartalmazza a vegyesbolt áru készletét.Kérem, csak fantáziát látó, vállalkozó szellemű komoly érdeklődők jelentkezését várom, ha felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal!
 • Kecskeméten fantasztikusan szép és kényelmes lakóház együttes (kastélynak is nevezhetjük!) nagy úszómedencével, szaunával, szoláriummal, konditeremmel fallabda, tenisz és falmászó pályával eladó. Az épületek állapota majdnem új, a mai kor követelményeinek megfelelő. Az épület-együttes (kastélyok) két lakóépületet jelent, a feszített víztükrű úszómedence két oldalán állnak. Az egyik épület 6 szobás 512,5 m2-es, a másik épület 4 szobás 435,8 m2 + nappalik. Az épületek alatt mélygarázsok vannak. Az ingatlan csendes kertvárosi övezetben helyezkedik el.
 • Áresés! Keszthely központi részén, de mégis csendes utcában eladó egy lakóház. Az épület téglából épült, jelenleg átalakítás alatt áll. Az összes közmű itt van. Az udvar nem nagy, de térkövezett, a bejárati kapu elektromosan nyíló, szépen kialakított, rendezett. Az épület jelenleg két szobával rendelkezik, a harmadik szoba kialakítás alatt van. A nagy konyhából szintén nagyméretű étkező nyílik, amerikai konyha megoldással. A lakás udvar felőli része hőszigetelt télikert, a nyílászárók az egész épületben hőszigeteltek. A hasznos alapterület 125 m2. Az ingatlan átalakítás és felújítás alatt áll (korábban szépségszalon funkcióval működött). Alku lehetséges.
 • Szentbékkálla felett, a Fekete hegyen eladó egy 18,5 hektáros erdő, önálló helyrajzi számon. A terület a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része. Az erdő egészen az Eötvös-kilátóig húzódik. A jellemző fa fajták: tölgy, molyhos tölgy, cser, bükk, virágos kőris. Növényzete egyedülálló, a fennsíkon kis tengerszemek találhatók. A kilátóból a Káli-medencét csodálhatjuk, a tanú-hegyek között.
 • Luxus családi ház Dunaharasztiban, minden igényt kielégítő felszereltséggel és minőségben. Vállalkozás részére is alkalmas. Az épület 44-as méretű téglából épült, szigetelése tökéletes. Könnyen és jól megközelíthető.

Eladó nádas, Kővágóörs, 31.9 MFt, 1868 m2

További képek:

Code: VESMA370
Offer: for sale
Type: nádas
Purchase price: 31 900 000 Ft
Area: 1868 m2
Condition of property:

Connection
dr. Máté András
Veszprém megye és környéke
jogazdaingatlan@gmail.com
+36702210304

ELKÜLD

 

copyright 2013 jogazdaingatlan.hu | created by Webszolgálat