Ort: Typ: Preis: Suche »
Ausgestellte
Immobilien
 • Balatonakaliban eladó egy külterületi ingatlan, rögtön a község mellett. Fák, bokrok takarják, ezeket ha valaki megveszi és szeretné hasznosítani, ki kellene írtani. Nagyon jó helyen van, mindjárt a 71-es út felett. Az árat nem magas összegben határoztam meg, egy keveset lehet alkudni róla.
 • Eladó egy zártkerti ingatlan Kisapáti zártkertjében. Elektromosság van. Alkudni csak egy keveset lehet.
 • Szentantalfán eladó 2 db telek, az egyiken olaszrizling van, a másikon zweigelt. Jó termő szőlők, mind a kettő. Mindkét területet be lehet építeni, a beépítés mértéke 3%. Az ár: az végleges ár.
 • Zánkán eladó egy nyaraló, közel a vízparthoz. Az épület 4-5 éve épült, a legmodernebb technikát használták fel az építése során. Hőszigetelt az épület, 20 cm széles a külső szigetelés, hasonlóan a padlás szigetelés is. Minden közmű itt van, még a gáz is. A melegről az épületben NOBO tipúsú elektromos fűtőtestek gondoskodnak. A fűtés távirányítható- a leérkezés előtt be lehet kapcsolni. Mivel belterületi ingatlanról van szó, a beépítése 30%- ban lehetséges, tehát a beépített területet lehet növelni, bővíteni. Jelenleg csak 2 személy használja. Az árból csak 1-2 milliót engedünk. Mivel az ingóságok is eladók- a tulajdonossal kell megegyezni.
 • Eladó Balatonakaliban egy két helyrajzi számon lévő földterület, ami korábban szőlő művelésben volt, jelenleg rét. Igen közel van a Balatonhoz, csak a 71-es út választja el. Az elektromosság közel van, egyéb közművek nincsenek. Egy nagyon keveset engedünk az árból.
 • Zánka központjában eladó egy családi ház, az épületen 20 cm szigetelés van. A telken két mellépület, garázs,fatároló, külön kocsibeálló, egy 8X3,5o-es medence, (a mélysége 1,30 m), zuhanyzó,főzőhely,kerti ücsörgő található. A fűtése cserépkályhával, gázzal(cseréje 2021 évben történt) lett kialalakítva. Minden szinten található egy illemhely, az első és második emeleten fürdőszobák. Az összes közmű itt van, még a 400 volt is. A rezsiköltség keveseb mint egy panel vagy társasházban. Két generációnak is teljesen megfelel. Az úszómedencére sehonnan nem nyílik sem be- kilátás. A telek és a ház is teljesen tehermentes. Az ár: alku kérdése
 • Eladó Tapolcán egy belterületi lakóház. Egy személyé, ő maga használja. A Szent-György hegyre gyönyörű kilátás nyílik. Aszfaltút mellett fekszik, a gáz kivételével minden közmű itt van. Az ár: 65 millió forint, melyből a tulajdonos nem sokat, de enged.
 • Eladó Zánkán egy nagy telek, majdnem 4 hektár alapterületű. Mandula telepítésére a legalkalmasabb. A beépítés 1%-os mértékben az engedélyezett.
 • Kincsesbányán eladó egy kivett építési telek. Minden közmű hozzáférhető a mellette lévő aszfaltúton.
 • Kincsesbányán eladó egy kivett építési telek. Minden közmű hozzáférhető a mellette lévő aszfaltúton.
 • Zánkán eladó egy nagyméretű telek, az összes közmű itt van. Aszfaltútról nyílik, a Balatonra néz. Három oldalról be kell keríteni és már lehet beépíteni. A felépítményt a zánkai HÉSZ szerint kell beépíteni, a mértéke max. 1%. Egy kicsi alkunak van helye.
 • A Balaton északi partján, a Művészetek Völgyének az egyik volt meghatározó településén, Monostorapáti központjában egy bejáratott vendéglátó egységet kínálok eladásra és ajánlom figyelmébe akár beruházás céljából. A tulajdonos már több mint 30 éve viszi ezt az üzletet. Az ingatlan 4 szintes, pince, földszint, szuterén szint és tetőtér, amelynek a hasznos területe 140 m2. ENGEDÉLY VAN MELEG KONYHÁRA ÉS ÜZEMKÉPES! Ballagások, esküvők, osztálytalálkozók kedvelt helye mind a mai napig, mivel a pince helységben 30-40 fő is elfér. Az épület szerkezete tégla, a födém szerkezete vasbeton, a tető fedése pala, amely alatt 20 cm-es üveggyapot szigetelés található. A melegről cserépkályha gondoskodik, a melegvizet villanybojler szolgáltatja! Az ingatlanhoz 60 m2 nagyságú FEDETT TERASZ, FÚRT KÚT és 250 m2 nagyságú kert tartozik! Az épületben RIASZTÓ rendszer van kiépítve valamint a bejáratnál biztonsági kamera található.
 • A Balaton északi partján, Aszófőhöz közel, eladó egy nagy telek, szőlőművelésre a legjánlottabb. A Tihanyi félsziget is látszik, továbbá a Balaton is igen közel van. Egy út is van szinte mellette, elektromosság is könnyen elérhető, hasonlóan mint az ivóvíz. Építés: 5 ha.-tól beépíthető Az árból egy nagyon kicsit enged az eladó.
 • Csak nálam! Monoszló mellett eladó egy külterületi ingatlan, a művelési ága legelő, a HÉSZ értemében Má-2 kategóriának minősül. A körülötte lévő több helyrajzi szám már bevonasba került a belterületbe, várhatóan erre az ingatlanra is ez vár. Egy egész kicsi alkunak van helye.
 • Eladó egy mezőgazdasági jellegű, szántó művelési ágú ingatlan Zánka mögött, közel a faluhoz, aszfaltúton megközelíthető. Jelenleg nincs művelve. A Balaton part közel van. Az árból csak egy kicsit engedünk.
 • Szigliget központjában eladó egy nagyon szép ingatlan, családi háznak vagy nyaralónak is alkalmas. Két lakrészből áll, földszinti és emeleti elhelyezkedéssel. A ház abszolút száraz,kényelmes, udvar, garázs, kis parkosított kert áll rendelkezésre, továbbá az összes közműn kívül a napenergiát is hasznosítják.Jelenleg ketten lakják, az éves rezsiköltség az 500 ezer forintot nem haladja meg. Az állapota jó, mondhatni kitűnő! Az udvarban garázson kívül egyéb helységek is vannak, melyeket különféle célokra lehet hasznosítani, üzleti célra is, akár panzió működtetésére is. A méreténél fogva nagyobb családoknak, több generációnak is kényelmes. A tulajdoni viszonyai rendezettek.
 • Eladó Isaszeg külterületén, Dány irányában 11.568 m2 területű kivett udvar és szántó, 3%-os beépítési lehetőséggel. A telek körbe bekerített, szép panorámával rendelkezik a Gödöllői dombságra. Ipari áram, 50 m2-es szennyvíztároló tartály, 65 m mély kiváló ivóvíz minőségű fúrt kút található. Az ingatlan aszfalt útról megközelíthető. Lovarda és lakóházak a vonzáskörzetében. Ideális befektetési lehetőség akár Gödöllő, akár Budapest közelsége miatt.
 • Mihályiban, Kapuvártól 12 km-re, Csornától 17 km-re eladó egy mezőgazdasági célú ingatlan komplexum! Valójában óriási múltra visszatekintő szénsav gyár, ami már régóta nem üzemel.A terület 16000 nm-n fekszik és felépítmények sorozata áll rajta.Jó része felújításra szorul, azonban a jelenlegi tulajdonos kisebb csodát hozott létre. Most egy teljesen felújított építményben vegyesbolt működik, olyan haszonnal, ami egy négytagú család létfenntartását biztosítja, azonban ez még csak a kezdet, ugyanis a másik ingatlan magában foglal egy dohány boltot, kocsmát, hatalmas vendég-fogadó termet, ahol akár esküvő lebonyolítására is alkalmas lehetőséget biztosít és fent az emeleten 80%-ban elkészült lakást, vagy vendégházat, ami szintén jó állapotnak örvend. A nagy terem jelenleg konferencia asztalt, biliárd, illetve csocsót tartalmaz. Továbbá egy kétszintes épület alkalmas akár 6-8 lakás kialakítására.A telken megtalálható ingatlanok a következők: irodaház, öltözők, ipari létesítmények stb. Természetesen minden közmű megtalálható az éppen használt ingatlanokban.Teljesen felújított, hivatalos külön trafóházzal rendelkezik ez a komplexum!A terület hátsó részén elkerítve, egy 11 tagú lovakból álló ménes él.Az ár minimálisan alku képes!Csere, illetve balatoni nyaraló beszámítása szóba jöhet.Természetesen az ár tartalmazza a vegyesbolt áru készletét.Kérem, csak fantáziát látó, vállalkozó szellemű komoly érdeklődők jelentkezését várom, ha felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal!
 • Nyugat-Magyarországon eladó egy 50 hektáros tórendszer, a hozzá tartozó nagy parkosított területtel, páratlan természeti környezetben. A létesítmény felszereltsége maximális, a cca évi 15 vagon hal termelését biztosítja. A legnagyobb tó 27 hektáros. Az ingatlanon egy patak folyik át, mely mindig friss, tiszta vízzel látja el a tórendszert. A tulajdonos készített egy szabadidő-park tervet is, mely a vízi-világ kihasználásának többcélú elképzelését tartalmazza. Az ingatlanon minden igényt kielégítő, új építésű lakóházkomplexum elkészült, a második lakóépület átalakítás alatt áll. Az egész területet - minden helyrajzi számot - kivonták a művelésből. A kész üzemépületek biztosítják a géppark és eszközök tárolását, továbbá itt találjuk a harmadik lakóépületet. A komplexum tehermentes, egy család tulajdonát képezi.
 • Szentbékkálla felett, a Fekete hegyen eladó egy 18,5 hektáros erdő, önálló helyrajzi számon. A terület a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része. Az erdő egészen az Eötvös-kilátóig húzódik. A jellemző fa fajták: tölgy, molyhos tölgy, cser, bükk, virágos kőris. Növényzete egyedülálló, a fennsíkon kis tengerszemek találhatók. A kilátóból a Káli-medencét csodálhatjuk, a tanú-hegyek között.

Eladó szántó/rét, Isaszeg, 25.9 MFt, 11568 m2

További képek:

identifikationsnummer: PKZS001
Angebot: zu verkaufen
Type: szántó/rét
Kaufpreis: 25 900 000 Ft
Gesamtfläche: 11568 m2
Immobilien status:

extras:

, Grünflächen

dr. Máté András
Veszprém megye és környéke
jogazdaingatlan@gmail.com
+36702210304

ELKÜLD

 

copyright 2013 jogazdaingatlan.hu | created by Webszolgálat