местность: тип: цена: KERES »
Продажа эксклюзивной
недвижимости
 • Kincsesbányán eladó egy kivett építési telek. Minden közmű hozzáférhető a mellette lévő aszfaltúton.
 • Kincsesbányán eladó egy kivett építési telek. Minden közmű hozzáférhető a mellette lévő aszfaltúton.
 • Zánkán eladó egy nagyméretű telek, az összes közmű itt van. Aszfaltútról nyílik, a Balatonra néz. Három oldalról be kell keríteni és már lehet beépíteni. A felépítményt a zánkai HÉSZ szerint kell beépíteni, a mértéke max. 1%. Egy kicsi alkunak van helye.
 • A Balaton északi partján, a Művészetek Völgyének az egyik volt meghatározó településén, Monostorapáti központjában egy bejáratott vendéglátó egységet kínálok eladásra és ajánlom figyelmébe akár beruházás céljából. A tulajdonos már több mint 30 éve viszi ezt az üzletet. Az ingatlan 4 szintes, pince, földszint, szuterén szint és tetőtér, amelynek a hasznos területe 140 m2. ENGEDÉLY VAN MELEG KONYHÁRA ÉS ÜZEMKÉPES! Ballagások, esküvők, osztálytalálkozók kedvelt helye mind a mai napig, mivel a pince helységben 30-40 fő is elfér. Az épület szerkezete tégla, a födém szerkezete vasbeton, a tető fedése pala, amely alatt 20 cm-es üveggyapot szigetelés található. A melegről cserépkályha gondoskodik, a melegvizet villanybojler szolgáltatja! Az ingatlanhoz 60 m2 nagyságú FEDETT TERASZ, FÚRT KÚT és 250 m2 nagyságú kert tartozik! Az épületben RIASZTÓ rendszer van kiépítve valamint a bejáratnál biztonsági kamera található.
 • Eladó egy sümegi ingatlan, a város mellett közvetlenül helyezkedik el. Teljesen rendbetartott, kis kert tartozik hozzá, egy 50 m2 alapterületű lakásingatlan, cca. 50 m2-es pince-présházzal. A lakásban van televízió , kábel tv, valamint egy klímaberedezés is. A kis kert cca 150 l bort ad évente. Ivóvíz van, elektromosság is és csatorna is. Az ára: nagyon keveset engedünk.
 • A Káli-medence a Balaton felvidék legszebb része. Itt, Káptalantótiban található ez a ház, amely nagyon igényes kialakítású, úgy kívül, mint a belső térben egyaránt. Az épület elhelyezkedése csendes környezetben (kizárólag kertszomszédok övezik), a Balatontól csupán 4 km távolságra található. Teljes közművel ellátott az ingatlan, zavaró szomszédja nincs. Az épületegyütteshez tartozó kert egy csodálatos, igazán pihenésre alkalmas édenkert. Vasárnaponként a falu mellett lévő termelői piac rengeteg látogatót vonz az amúgy csendes faluba (országos hírű). Az ingatlannak egy tulajdonosa van, az ára alkuképes.
 • A Balatontól 8 km-re eladó egy épület-együttes, amelyet elsősorban nyaralóként használnak, a nyilvántartás szerint: kivett lakóház, udvar. Az összes közmű itt van, 400 V és gázfűtést is tartalmaz, a fő épület 2 db. vizes blokkal rendelkezik. Továbbá a hozzátartozó telken 2 db mély vizű kút található. A telken rengeteg gyümölcsfa található, egy kemence is, a gyümölcsös egy család megélhetését is biztosítaná. Az ingatlan 3 helyrajzi számon fekszik. Van lehetőség az ingatlan megosztására is, hátsó bejárat is csatlakozik az ingatlanhoz, onnan is meg lehet közelíteni. Ha valaki csak a telekre jönne, az is lehetséges, korrekt napi áron. A megadott ár, irányár!
 • Eladó egy beépítetlen zánkai telek, elhelyezkedése nagyon jó, a Balatontól cca. 500 méteres távolságra van. A közművek mind beköthetők, a zöme: víz, elektromosság, gáz a telken van, a csatorna pedig 1 méterre a telektől. A helyi HÉSZ szerint a beépítés 30%-ban történhet, az Lf1 jelű körzetbe tartozik. A strand távolsága autóval pedig 500 méter. Egy kis engedményt adunk az árból.
 • Zánkán eladó egy nagyméretű telek, a 71-es út és a Balaton között. Minden közmű itt van, beköthető. A közművek közül csak az elektromosság került bekötésre, a többi közmű bekötését (ivóvíz, csatorna, gáz szolgáltatás) a vevőnek kell megoldania. Az ingatlanon egy épület van. Az ingatlan két helyrajzi számon fekszik, mind a kettőnek olyan a mérete, hogy beépíthető. A helyi HÉSZ szerint az Lf1. jelű övezetbe tartozik, a beépíthetőség szerint 30%. Egy nagyon keveset engedünk az árból.
 • Eladó egy fél négyzetkilométer alapterületű parádi erdő, vegyes fával. A 2021 évben elkészül az erdőterv. Erdőtervi lapokon lehet megnézni az itt növő fákat. Több száz köbméter vágásérett erdőrészek is vannak. A fafajták tölgy, kőris, stb.
 • A Balaton északi partján, Aszófőhöz közel, eladó egy nagy telek, szőlőművelésre a legjánlottabb. A Tihanyi félsziget is látszik, továbbá a Balaton is igen közel van. Egy út is van szinte mellette, elektromosság is könnyen elérhető, hasonlóan mint az ivóvíz. Építés: 5 ha.-tól beépíthető Az árból egy nagyon kicsit enged az eladó.
 • Csak nálam! Monoszló mellett eladó egy külterületi ingatlan, a művelési ága legelő, a HÉSZ értemében Má-2 kategóriának minősül. Egy egész kicsi alkunak van helye
 • Vilonyán eladó egy több helyrajzi számból álló erdő, a teljes területre NATURA 2000-es támogatás jár. Az erdő zöme csertölgyes, de egyéb fafajták is jelen vannak. Az ára fix.
 • ÁRESÉS! Zánka Tusakos dűlőben tehermentes belterületi építési telek eladó ( a 71-es út és a Balaton között ). Az ingatlan területe 1942 m2. A lakótelken a hatályos rendezési terv szerint max 30% beépíthető. Közművek a telekhatáron. Tömegközlekedési eszközzel megközelíthető. A Balaton 300 m. Az ingatlan bemutatható: bármikor, az ingatlanközvetítővel egyeztetve.Az ár továbbra is csak irányár, alku tárgyát képezi! Extrák: zöldfelület
 • Badacsonyban eladó egy nagyon szép és kényelmes helyen lévő ház, kiváló kilátással a Badacsony hegyre, a Balatonra. Az 1901 m2-es telken gyümölcsfákat, szőlőt találunk, kiváló megközelítési útja van. Az épület teljes felújításon esett át kívül-belül, két pincével is rendelkezik. Továbá tipusa szerint Soner Duval kondenzkazán+tusolóval is rendelkezik. Elhelyezkedése még azért is a legjobb, mert a távolsága cca.400-500 méter a badacsonyörsi strandtól, szintén nagyon közel vannak a badacsonytomaji üzeletek is, valamint a busz és vasúti megálló is csak 200 méter. A ház akár két bejárattal is megközelíthető, a két, egyenként 85 m2-es szint (nem tetőtér!) külön lépcsővel érhető el, minden szint saját fürdőszobával, Wc-vel bír, saját fúrt ivóvizes kúttal rendelkezik. És emellett még bővíthető is a főépület, a hátsó oldalán 70 m2-es területtel, melyet a pince részre lehet építeni(alappal!) Egy működö képzőművészeti galéria is található benne. Az épületet felújították, um.: - a bejárati ajtókat kicserélték, - a padlásteret leszigetelték, - tetőt kicserélték, lindab cseréplemezzel látták el. Van benne 2 db tárolóhelység, melyek egyenként 20 m2-ek, továbbá egy 20 m2-es fedett kerti tároló. Tehát a teljesített igéretek: külön bejárat, panoráma, vízközeli fekvés, teljes közmű. Az épületben egy Kortárs Képzőművészeti Galéria is működik. Az ingatlant megtekinteni kizárólag a hatályos járványügyi előírásokban előírt szabályok szerint lehetséges. Békés, csendes alkotómunkára alkalmas. Az ár: készpénzzel rendelkező vevőket várunk!
 • Eladó egy mezőgazdasági jellegű, szántó művelési ágú ingatlan Zánka mögött, közel a faluhoz, aszfaltúton megközelíthető. Jelenleg nincs művelve. A Balaton part közel van. Az árból engedünk.
 • Sümeg zártkertjében eladó egy három helyrajzi számot tartalmazó ingatlan. Ivóvíz, villany van. Építeni lehet, kertes zártkerti övezetbe esik, a beépítés mértéke 3%. A három hrsz. összevonása után a beépíthető terület mintegy 54 m2. Az ingatlanon nemes (milotai) dió, illetve elvadult mandulás van.
 • Áresés! Szigliget központjában eladó egy nagyon szép ingatlan, családi háznak vagy nyaralónak is alkalmas. Két lakrészből áll, földszinti és emeleti elhelyezkedéssel. A ház abszolút száraz,kényelmes, udvar, garázs, kis parkosított kert áll rendelkezésre, továbbá az összes közműn kívül a napenergiát is hasznosítják.Jelenleg ketten lakják, az éves rezsiköltség az 500 ezer forintot nem haladja meg. Az állapota jó, mondhatni kitűnő! Az udvarban garázson kívül egyéb helységek is vannak, melyeket különféle célokra lehet hasznosítani, üzleti célra is, akár panzió működtetésére is. A méreténél fogva nagyobb családoknak, több generációnak is kényelmes. A tulajdoni viszonyai rendezettek.
 • Tótvázsonyban eladó egy nagy termőföld együttes, szántó, legelő és egy kevés erdő. Az irányára 2 M Ft/ha. Az árból egy keveset engedünk.
 • Várpalotához közel, Öskün eladó egy erdő és egy zártkert egy kis présházzal. Két tulajdonosé. A terület NATURA 2000-es, egy kis támogatás is jár utána. Az árat nem magasra tettük, egy picit engedünk.

реклама посылки

Kapcsolat

dr. Máté András

 

 

 

Kérdése van? Írjon nekünk:

 

Minőségi hirdetésben szeretné bemutatni ingatlanát?
Akár több nyelven is?

Akkor nálunk a helye!

 

Adja fel ingatlanhirdetését mielőbb nálunk, hogy ne mulasszon el egyet sem a potenciális érdeklődők köréből.
Vegye fel a kapcsolatot velünk bármelyik elérhetőségünkön keresztül, vagy adja le igényét az előzetes adatfelvételi lapon keresztül.

A hirdetés feladása ingyenes, amennyiben kínált ingatlanáról rövid filmfelvételt is szeretne nálunk közzétetetni, úgy ennek díja jelképes 1.000.-Ft.

copyright 2013 jogazdaingatlan.hu | created by Webszolgálat